YouTuber Ali Spagnola ga ved et uhell $ 50 i Bitcoin til $ 39.000

YouTuber Ali Spagnola gjorde ved et uhell $ 50 BTC til $ 39k.

Spagnola glemte en donasjon på $ 50 i bitcoin i 2013 etter å ha blitt bedt om å lage et maleri med BTC-tema

Den populære YouTube-artisten Alicia “Ali” Spagnola sier at hun ved et uhell ble bitcoinrik etter å ha mottatt en BTC-donasjon gitt i 2013.

I følge en nylig video , først oppdaget av Bitcoin.com , fortalte Spagnola sine 325 000 abonnenter at hun var „bitcoinrik“ fra en $ 50 BTC-donasjon gitt i 2013. Den populære YouTube-musikeren sa at hun mottok BTC gjennom sitt Free Paintings- prosjekt for mange år siden. , etter å ha blitt bedt om å gi en akrylfortolkning av Bitcoin Up.

Hun delte et utdrag av den opprinnelige e-posten fra 25. juni 2013, da en forespørsel overbeviste henne om å godta bitcoin

Jeg vil gjerne betale deg $ 50 (i bitcoins) for din tolkning av en bitcoin – en ny virtuell valuta som gjør det superenkelt å sende / motta penger over internett.

Etter det siste bull-rallyet for bitcoin, ballet Spagnolas glemte BTC til mer enn $ 39.000, og fikk henne til å besøke donatoren i Las Vegas og personlig levere en større versjon av det originale portrettet.

YouTube-personligheten kunngjorde et „pay it forward“ -initiativ med sin heldige donasjon og sa at hun ville sende $ 50 i BTC til ti tilfeldige kommentatorer på videoen.